dinsdag 12 maart 2013

Barbie


Vianne maakt dat je de wereld wilt veranderen in een zonnige plek waar de oude weduwnaar opeens de moed bij elkaar kan rapen om de eenzame weduwe met een bonbonnetje te verleiden. Vianne verwarmt je hart en streelt je zinnen. En daarna voel je je een saaie suffe kantoorbediende die nu eenmaal geen chocolaterie in Frankrijk heeft maar werkt in een troosteloze kantoortuin. En daarom, lieve Lezer, kijken wij naar Barbie. Want Barbie heeft het zelf niet goed door maar Barbie is er nog veel slechter aan toe dan wij. Barbie heeft namelijk geesten in huis. Ze hoort rare geluiden in huis. En alsof dat niet al erg genoeg is heeft Barbie een dochter die Angelina heet en een man, Mike, die de hele dag met zijn hand in zijn kruis zit te krabben. Mike gelooft niet zo in geesten maar krijgt wel kippenvel als hij in de babykamer komt. Mike vraagt zich af of die geesten ook aan Barbies reet zitten.

Die geesten zijn er echt want als Angelina in haar eigen bedje ligt dan begint ze te huilen. Maar zodra je haar weer oppakt dan heeft ze nergens meer last van! Bep – het medium gehuld in panterprint – haalt de geest van een ouwe vrouw uit de babykamer en voorspelt een tweede zwangerschap voor Barbie.

Mike wil niet nog een kind want hij wordt volledig in beslag genomen door zijn haat voor Barbies hond Gucci. Deze zwartwitte chihuahua wordt nooit uitgelaten en hij wordt uitgescholden wanneer het arme beestje dan uiteindelijk maar in huis gaat poepen. Mike is ook boos wanneer hij één van Barbie’s vele dildo’s in zijn bureaula vindt. Gelukkig is dit de kleine dildo die Barbie bijna nooit meer gebruikt omdat ze hem niet goed voelt. Ze suggereert dat ze hem voor haar kont zou kunnen gebruiken.

Vianne gaat naar bed met een gitaarspelende stadspiraat die gespeeld wordt door Johnny Depp. Ze hebben nota bene seks op een boot versierd met witte lakens terwijl hij eerst uren naar haar heeft willen luisteren. Barbie doet het met felroze vibrators en met die enge anabool Mike. Niemand kan zo goed zijn als Vianne maar bijna iedereen heeft het beter voor elkaar dan Barbie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten