zaterdag 12 januari 2013

Kim en Kanye


Nu Syl ons niet langer zal vermaken met haar opmerkingen over gezinsgeluk en passie in de slaapkamer zullen wij ons vertier elders moeten zoeken. Met Estelle en Badr Hari schiet dat niet op. Badr had namelijk niet begrepen dat een verbod op betreden van horecagelegenheden ook betekent dat hij zelf zijn uitsmijter moet bakken. Syl en Raf vinden echter hele goede vervangers in Kim en Kanye. Kim Kardashian, wereldberoemd omdat haar vader één van de advocaten van O.J. Simpson was. Toen er ook nog een sekstape van haar opdook was haar kostje gekocht. Kanye West is rapper en modeontwerper. Kanye en Kim zijn bij elkaar omdat het zo lekker allitereert en omdat niemand had gedacht dat ze bij elkaar zouden passen. Dat doet hen en de kijkcijfers goed. Kim is nu drie maanden zwanger van Kanye. Ze hebben zojuist een villa in Bel Air gekocht voor 8,4 miljoen euro. De villa is goed beveiligd. Het stel gaat het huis zelf in Italiaanse stijl inrichten. Persoonlijk ben ik dol op de Italiaanse stijl. Zullen ze kiezen voor terracotta gekleurde wanden met flessen chianti of voor de Romeinse ruïnestijl? Als ik het voor het zeggen had zou ik voor dat laatste kiezen. Die gezellige landelijke stijl met grofgemetselde bogen past, denk ik, heel goed bij ze. Berlusconi koos ervoor om zijn liefdesgrot (de Poseidon-grot) in zijn villa Certosa in een zelfde stijl te decoreren. Misschien willen Kim en Kanye ook wel Bunga Bunga feestjes gaan houden. Het heeft er alle schijn van als U goed naar Kanye’s songteksten luistert:

One day I'm gon' marry a porn star
We'll have a big ass crib and a long yard
We'll have a mansion and some fly maids
Nothin' to hide, we both screwed the bride's maid

Aan de andere kant is het ook wel gezellig om de villa te sieren met wit plastic tuinmeubilair en tafelkleden met bonte versiering. Ik zie Kim en Kanye elkaar best diep in de ogen aan kijken onder het genot van een dr. Oetker pizza. Zo’n gezellige dikke wijnfles met brandende kaars tussen hen in.

Kim is pas drie maanden zwanger maar als U denkt dat ze het makkelijk heeft dan vergist U zich. Ze heeft het zwaar, heel zwaar. Ze lijdt aan growing pains. Dat zal best. Ze is zwanger van Kanye West. Ik verheug me werkelijk verschrikkelijk op de komende maanden. Kim als Demi Moore met blote buik op de cover van een blad, Kanye die zich van zijn beste vaderlijke kant laat zien door de halve Toys ‘r Us leeg te kopen. En dan de naam van het spruitje. Ik denk dat een originele babynaam wel aan Kanye en Kim is besteed. Ik houd U op de hoogte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten